ang's fotopages

By: Mohd Ridhan Ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Jan-2010 16:46 Email | Share | | Bookmark
majlis tunangku







majlis merisik dan pertunangan.....aku dengan sidia...


Sunday, 10-Jan-2010 15:54 Email | Share | | Bookmark

lame aku xupdate fotopages ni...sibuk etek..
skg ni pong sibuk jgk tp aku dah ader broadband doh ni.,mgkin bleh arh aku update skit2..
tp malam ni xdang coz lewat doh..
mate pong dah ngantuk...
oleh sbab lame sgt dok bke pasword pon aku xingat td...nasib baik ader dlam simpanan aku dalam hs..
last skali aku update, mase aku kusus tahun lepas bulan 7..doh 6 bulan doh aku xbuke fpages ni.
gambor2 lawo xdok nok letok, lagipon xdang nok edit gambo2 yang ade..
ok lepah ni bleh arh letok gambo2 aku mase tunang ari tu...
k tunggu.......


Saturday, 23-May-2009 10:59 Email | Share | | Bookmark
emmmmmm...

 
 

Tunggu bas eimas mmg suatu penyiksaan...tengok sey...boring sangat duk tunggu bas,ader je
yang pelik2 die buat...din plok layang blues je..cool je nampok tapi tiok angit doh rase tu..zul doh bengang..jap ag jadi incrideble hulk...nasib baik bas dang sapa dlu..kalu x abihla carik baju jaket
yer hok baru uleh tow....


Saturday, 16-May-2009 15:05 Email | Share | | Bookmark
KUDA N MEMBERS

 
 
 
View all 6 photos...


Entahlah diorang ni, orang suh lawat site tengok langkah kawalan dan blajo cara nak enforce EIA
tapi lain polak jadi bila nampak kuda kat site...berebut nak jadi Zorro..
kalo korang nak tau, binatang nilah taik idung paling masin skali dikalangan banyak-banyak binatang..
Tau tak kenapa???


Thursday, 14-May-2009 18:18 Email | Share | | Bookmark
JAM JASCO


Diantara jam yang sempat aku tangkap gambar...Cube teka jam siapakah ini?


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net